Central Park’ta güneşlenen kadını taciz etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde Central Park'ta güneşlenen bir kadın 43 yaşındaki Jermaine Longmire'in cinsel saldırısına uğradı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Birleşik Devletleri'nin eyaletinde güneşli havanın tadını çıkartmak isteyen bir kadın 'ın çimlerine uzanarak güneşlendiği anda saldırıya uğradı. 43 yaşındaki Jermaine Longmire isimli şahıs rahatsız edici saldırı iddiasıyla birinci derece ve cinsel istismar suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldıktan sonra kefalet olmaksızın tutuklu kalmasına karar verildi. Mahkemede ise yeni detaylar ortaya çıktı.

Güneşlenen genç kadını kolundan tutarak parkın içine doğru sürükleyen Jermaine Longmire, fiziksel mücadelenin sonucunda olay yerinden kaçmayı başardı.

Suç mahalline yakın bir noktada bulunan güvenlik kamerası görüntülerinden elde edilen yüz tanıma teknolojisinin Longmire'ın tespit edilmesine yardımcı oldu.

Cinsel saldırı suçlamalarına adının karıştığı saldırganın 4 farklı eyalette birçok suçtan arandığı dile getirildi. Mahkemede, New Jersey, Florida, New York ve Maryland'de cinsel saldırı, ağırlaştırılmış saldırı, hırsızlık, izinsiz girme ve silah bulundurma gibi suçlarından arandığı söylendi.

Central Park’ta güneşlenen kadını taciz etti