1. Haberler
  2. Spor
  3. Hasan Arat: Beni diğer Beşiktaş başkanlarıyla karıştırmayın!

Hasan Arat: Beni diğer Beşiktaş başkanlarıyla karıştırmayın!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlıların ayağa kalktığını ve hedefe doğru koştuğunu belirterek, Beşiktaş'ın artık doğru insanların elinde olduğunu söyledi.

featured

Başkanı , siyah-beyazlıların ayağa kalktığını ve hedefe doğru koştuğunu belirterek, Beşiktaş’ın artık doğru insanların elinde olduğunu söyledi.
Beşiktaş Divan Kurulu 2024 Yılı 2. Olağan Toplantısı, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı-Anadolu Oditoryumu’nda yapıldı. Toplantıda konuşan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, son divan toplantısından bugüne kadar çok çalıştıklarını belirterek, “Devir aldığımız günden itibaren sıkıntılı günler geçirdik. Ayrıca o dönemde sahada da üzüldük. İyi sonuçlar almak için çaba sarf etmemiz gerekti. Ben yönetim kurulu adına bu süreçte bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen büyük taraftarlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Boğazın efendisi büyük Beşiktaş’a hoş geldiniz”


Beşiktaş’ın saha içinde ve saha dışında disiplin konusunda büyük değişim yaşamadığını ifade eden Arat, “Büyük camialarda kısa zamanda onarım yapmak oldukça zordur. Buna rağmen Beşiktaş bunun üstesinden gelecek büyüklüğe sahiptir. Beşiktaşlılar, her zamankinden daha çok birlik içerisinde olmalılar. Göreve geldiğimizden itibaren 9 aylık bir dönem geride kaldı. Bizler 9 yıldır bu kulübü yönetiyor gibi hissediyoruz. Bu süreçte 15 bin yeni üyelik başvurusu yapıldı. Bu durum Beşiktaş’ın büyüklüğüne yakışır şekildedir. Camiamız, kendine duyulan güvenin artmasıyla bağımsız bir camia haline gelmiştir. Yeni üyelerimize İstanbul’un sahibi, Boğazın efendisi büyük Beşiktaş’a hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

Hasan Arat: Beni diğer Beşiktaş başkanlarıyla karıştırmayın!
Yorum Yap