1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP’li Suat Özçağdaş’tan, AKP’li Karahan’a: ‘Yaptığınız 100 okulu bana gösterin görevden çekilirim’

CHP’li Suat Özçağdaş’tan, AKP’li Karahan’a: ‘Yaptığınız 100 okulu bana gösterin görevden çekilirim’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, AKP Hatay Milletvekili Kemal Karahan'ın "Hatay'da 100 okul yapıldı" sözlerine karşılık olarak Adıyaman'da "Temelini atıp bitirdiğiniz 100 okulu bana gösterin görevimden çekilirim" dedi.

featured

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, ‘da yaptığı basın açıklamasında “Hatay’da 210 okul yıkılmış ama 18 ayın sonunda yaptırılmış bir tek okul yok” sözlerine, AKP Hatay Milletvekili ‘ın “Hatay’da 100 okul yapıldı” demesi üzerine Karahan’a, ‘dan yanıt verdi. Özçağdaş, 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Adıyaman Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde açıklama yaptı.

Özçağdaş’ın açıklaması şu şekilde:

Hatay’da 6 Şubat 2023 tarihinden sonra temelini attığınız, tamamladığınız okulları varsa gelin beraber dolaşalım. Prefabrik olmayan, kalıcı olan yıllarca çocukların hizmet alacağı güvenlikli kışın yazın sıcaktan soğuktan etkilenmeyecek okulları bana gösterin, temelini atıp bitirdiğiniz 100 okulu bana gösterin görevimden çekilirim. Bu halkı kandırmayın. Bakın, Adıyaman’da depremden önce temeli atılmış 27 okuldan sadece biri bitmiş. Bu çocukların okullarını almaya ihtiyaçları var. Güvenli okullara ihtiyaçları var

CHP’li Suat Özçağdaş’tan, AKP’li Karahan’a: ‘Yaptığınız 100 okulu bana gösterin görevden çekilirim’
Yorum Yap