Garajdan çıkan araç yolda oturan çocuğu ezdi

Erzurum'da sitenin garajından çıkan araç, yolun ortasında oturan 5 yaşındaki çocuğu ezdi. Kazada, ayağından yaralanan bir çocuk da son anda aracın altında kalmaktan kurtuldu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Olay, dün akşam saatlerinde Yakutiye ilçesi Rabiaana Mahallesi'nde meydana geldi. 07 ERZ 878 plakalı SUV tipi aracıyla bir sitenin garajından çıkan T.D. (66), yolda oturan Betül-Ahmet Cellat çiftinin çocuğu olan Alparslan Cellat'a (5) çarptı. Eymen A.Y.'nin de ayağından yaralı olarak kurtulduğu kazada aracın altında kalan Alparslan Cellat, olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevkedildi. Alparslan Cellat'ın cansız bedeni olay yeri ekibinin incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, olay yerine gelerek hakkında bilgi aldı. Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, küçük çocuğun yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Araç sürücüsü, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

“ANNE BAYILACAĞIM GALİBA”

Kaza sonrası çok sayıda vatandaş olay yerine toplandı. Görüntülerde bir çocuğun olay yerine bakmamasını istediği annesinin “Öldü annem öldü. Tamam annem çocuğa bakmayacağım” diye verdiği cevabı yer alıyor. Kaza bölgesinden ayrılmak istediğini dile getiren , “Bayılacağım galiba” diyerek annesini uyarıyor.

Garajdan çıkan araç yolda oturan çocuğu ezdi