Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen’in bakıcısı 3 yaşındaki oğlunu sokak ortasında dövdü!

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki oğlunun bakıcısı tarafından dövüldüğü iddia edildi. İddialara göre geçtiğimiz temmuz ayında bakıcısının gözetiminde parkta oynayan 3 yaşındaki Ali E.'nin darp edildiğini gören komşuları ünlü sunucuyu arayarak haber verdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki oğlu bakıcısı tarafından darp edildi. Parkta yaşanan olayı gören komşuları ünlü sunucuyu arayarak durumu haber verdi. Olayı duyan Özgen ve eşi, yabancı uyruklu bakıcıdan şikâyetçi oldu.

Durumu öğrenen eski basketbolcu baba ve eşi Cansu Canan Özgen hemen karakola koştu ve yabancı uyruklu bakıcıdan şikayetçi oldu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

1 YILA KADAR HAPİ İSTEMİ

Bakıcı, ifadesinde aynı zamanda hemşire olduğunu ve çocuğun köpek pisliğini ağzına götürdüğünü, bunun üzerine eline vurduğunu söyledi.

Savcılık, bakıcı hakkında “basit yaralama” suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Uktamoy M. hemşire olduğu için çocuğun zararlı bir madde yutması sonrası sağlık sorunu yaşamaması için böyle bir şey yaptığını dile getirdi. YabancI uyruklu bakıcı çocuğun yüzüne tokat atmadığını eliyle yanağını açmak için ağzını sıkıştırdığını ifade etti.

Baba Erden Eryüz ifadesinde bakıcının 6 aydır yanlarında olduğunu ifade ederek, bakıcılarının oğlunu parka götürdükten sonra eve geldiğini, komşularının bakıcısının kendisini arayarak Uktamoy M.'nin çocuklarına tokat atıp darp ettiğini söyleyerek şikayetçi oldu.

Günaydın'dan Armağan Yılmaz'ın haberine göre; olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Hazırlanan iddianame sonrası İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

İddianamede şüphelinin üzerine atılı suçu işlediği, dava açmak için yeterli delilin oluştuğu kaydedildi. Şüpheli hakkında “Basit Yaralama” suçundan 1 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Şüpheli, ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen’in bakıcısı 3 yaşındaki oğlunu sokak ortasında dövdü!