1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cenazede annesine 5 kurşun sıkmıştı, hakim karşısına çıktı

Cenazede annesine 5 kurşun sıkmıştı, hakim karşısına çıktı

Samsun'da annesi Melek Baştürk'ü (44), amcasının cenazesinde 5 kurşunla vurarak öldüren 16 yaşındaki V.S.K. hakim karşısına çıktı. Azmettirme iddialarını reddeden V.S.K., annesinin yaşadığı gönül ilişkisinin olayın nedeni olduğunu öne sürdü. Baştürk'ün kızı da savcılık ifadesini inkar etti...

featured

Samsun’un Ayvacık ilçesinde 1996 yılında başkasıyla resmi nikahlı olan Kenan K., Melek Baştürk’ü kaçırıp birlikte yaşamaya başladı. Çift, 2021’de ise anlaşamadıkları gerekçesiyle ayrıldı. Bir süre sonra Melek Baştürk, tanıştığı N.T. ile birlikte yaşamaya karar verdi.

Bunu öğrenen Kenan K. ile Baştürk tartıştı. Melek Baştürk, 19 Temmuz 2023’te sözlü şiddete maruz kaldığı iddiasıyla emniyete gidip, uzaklaştırma kararı talep etti.

27 Temmuz günü Melek Baştürk, kızı Ö.A. (21) ile birlikte Kenan K.’nin yaşamını yitiren üvey kardeşi Celal K.’nin cenazesine gitti.

“YİNE BİR PLAN VAR BAKALIM…”

Melek Baştürk birlikte yaşadığı N.T.’ye, “Yine bir plan var bakalım. Kenan K. yüz kere aradı, bu adam bana bir hile yapacak” mesajını attı. N.T. ise kızı Ö.A.’nın yanından ayrılmaması konusunda Baştürk’e telkinde bulundu.

Cenazede annesine 5 kurşun sıkmıştı, hakim karşısına çıktı
Yorum Yap