1. Haberler
  2. Spor
  3. “Soymadım, soydurmadım” dedi, ibra edilmedi!

“Soymadım, soydurmadım” dedi, ibra edilmedi!

Beşiktaş'ta hesap günü!

featured

BEŞİKTAŞ Kulübü Eski Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Buraya Beşiktaş Genel Kurulu’na hesap vermeye geldim. Beşiktaş başkanına kimse parmak sallayamaz ama sosyal medyadan da küfür ettirilmez. Ben Beşiktaş’tan ne çaldım ne de başkasına çaldırdım. Zamanı geldiğinde göreceksiniz. Ben Beşiktaş’tan çalmadım. Kimseye de kulübün parasını çaldırtmadım. Beşiktaş ne zaman benden yardım isterse koşarak gelirim” dedi. Ahmet Nur Çebi dönemi ibra olmadı. Hasan Arat dönemi ise ibra edildi.

Beşiktaş Kulübü’nün 01.06.2023 – 31.05.2024 dönemi Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda yapılıyor. Siyah-beyazlı kulübün eski başkanı Ahmet Nur Çebi, kendisine yönetilen eleştirilere kürsüde yanıt verdi.

Beşiktaş Genel Kurulu’na hesap vermeye geldiğini aktaran Çebi, “Ben bu genel kuruldan aldığım yetkiyle Beşiktaş Kulübü’nde başkan yardımcılığı ve başkanlık yaptım. Ayrıldığımdan itibaren de kimseyle Beşiktaş hakkında konuşmadım. Buraya Beşiktaş Genel Kurulu’na hesap vermeye geldim. Beşiktaş başkanına kimse parmak sallayamaz ama sosyal medyadan da küfür ettirilmez. Ben Beşiktaş’tan ne çaldım ne de başkasına çaldırdım. Kaan Bey’e cevap vererek başlamak isterim. Kendisi her fırsatta bankacı olduğunu söyleyip duruyor. Kendisinin yaptığı hesaplamaları çok sağlıklı bulmuyorum. Ben kendi yönetimime kalan borcu 200 milyon Dolar aşağıya indirerek gittim. Ben 4 yılda bu rakamı aşağı çektim. Yeni yönetim 6 ayda 100 milyon yukarı çekti” ifadelerini kullandı.

‘BEŞİKTAŞ’IN 100 YILLIK TARİHİNDE YAPILAN HER YANLIŞTAN SANKİ BEN SORUMLUYUM’

Feda döneminde gece gündüz Beşiktaş için çabaladığını belirten Çebi, konuşmasına şöyle devam etti:

“Beşiktaş’ın 100 yıllık tarihinde yapılan her yanlıştan sanki ben sorumluyum! Biz göreve geldiğimiz yılın mart ayında pandemi yaşadık. Bu illet sadece bizi değil tüm dünyayı etkiledi. Bunları da hesaba katarak eleştirmeniz gerekiyor. Ben bu kulüpte ikinci başkan görevinde yer alırken birçok yabancı oyuncu yükü vardı. Biz o dönem bu işlerle uğraştık ve yıllarca bu camiada Feda döneminde gece gündüz bu kulüp için çabaladım.”

“Soymadım, soydurmadım” dedi, ibra edilmedi!
Yorum Yap