1. Haberler
  2. Magazin
  3. Bahar Şahin’den Uraz Kaygılaroğlu’na sert tepki: ‘İlham verdin gurur duy’

Bahar Şahin’den Uraz Kaygılaroğlu’na sert tepki: ‘İlham verdin gurur duy’

Fatih'teki cinayetlerin ardından Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi pozları tekrar gündeme geldi. Oyuncu Bahar Şahin sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı.

featured

İstanbul Fatih’te yaşanan dehşet verici kadın cinayetlerinin ardından, ‘nun aylar önce bir için verdiği tartışmalı pozlar yeniden gündeme geldi.

Fatih’te meydana gelen cinayetlerde Semih Çelik, sevgilisinin başını kesip surlardan aşağıya attıktan sonra intihar etmişti. Çelik’in, önceki bir cinayet işlemesi ve ardından yaşananlar, toplumu derinden sarsmış durumda. Bu olayların hemen ardından, Uraz Kaygılaroğlu’nun kasap bıçağı ve kadın kafası ile poz verdiği görseller sosyal medyada büyük tepki topladı.

Kaygılaroğlu, yaşanan tepkiler sonrası “Eğer bunların bitmesi benim ve benim gibi üçüncü şahısların toplumdan men edilmesi ve bir daha göz önüne çıkmamasıyla olacaksa, bunu canı gönülden kabul ederim. Kendi can güvenliğimden endişe ediyorum” demişti.

Bahar Şahin, Kaygılaroğlu’nun bu pozlarına yönelik olarak sosyal medyada, “Kadın kasabı, ‘sanatın İstanbul surlarında hayat buldu.’ İlham verdin, gurur duy kendinle Uraz Kaygılaroğlu. halkı bu sanatı unutmayacak!” sözleriyle sert bir dille tepki gösterdi.

Bahar Şahin’den Uraz Kaygılaroğlu’na sert tepki: ‘İlham verdin gurur duy’
Yorum Yap