1. Haberler
  2. Magazin
  3. Elçin Sangu’dan Instagram yasağına ‘Detoks’ diyenlere sert tepki: ‘Boş Konuşuyorlar’

Elçin Sangu’dan Instagram yasağına ‘Detoks’ diyenlere sert tepki: ‘Boş Konuşuyorlar’

En popüler sosyal medya platformlarından Instagram'ın 2 Ağustos'ta kapatılması ülkemizde tartışmalara yol açtı. Birçok ünlü isim erişim engeline tepki gösterirken bazı ünlüler de kararı doğru bulduklarını dile getirdi. Ünlü oyuncu Elçin Sangu yasağa 'iyi geldi' diyen meslektaşlarına yanıt verdi.

featured

2 Ağustos’tan bu yana, Instagram’a BTK tarafından katalog suçlar nedeniyle erişim engeli getirildi. Bu engel sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, bazı ünlü isimler bu durumu “detoks” olarak nitelendirdi. Ancak ünlü oyuncu , bu yaklaşımı benimseyen meslektaşlarına sert sözlerle yüklendi.

Geçtiğimiz günlerde Kızıl Goncalar dizisinin Naim Efendisi Mert Turak, Instagram yasağının ona iyi geldiğini belirten bir açıklamada bulunmuştu. Ardından Gönül Dağı dizisinde Dilek rolüyle tanınan Gülsim Ali, yasağı “sosyal medya detoksu” olarak değerlendiren bir yorum yaptı. Bu yorum, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Bu yorumları ve benzer açıklamaları duyduktan sonra, Elçin Sangu’nun sabrı taştı. Sangu, ünlü Prens repliğinden esinlenerek, “Her yasağa ‘ohh bana iyi geldi’ diyenler ne kadar da inanarak boş konuşuyor, değil mi?” sözleriyle tepkisini dile getirdi. Bu çıkışı kısa sürede gündem oldu.

Elçin Sangu’dan Instagram yasağına ‘Detoks’ diyenlere sert tepki: ‘Boş Konuşuyorlar’
Yorum Yap