1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Arkadaşımın Evi Nerede filmi bugün TRT 2 ekranlarında! Filmin konusu ne?

Arkadaşımın Evi Nerede filmi bugün TRT 2 ekranlarında! Filmin konusu ne?

Arkadaşımın Evi Nerede (Where is the Friend's House?) filmi bugün TRT 2 ekranlarında yayımlanacak. Yurttaşlar filmin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki, Arkadaşımın Evi Nerede filminin konusu ne, oyuncuları kim, nerede çekildi? Arkadaşımın Evi Nerede filmi hangi platformda, IMDb puanı kaç? İşte ayrıntılar...

featured

Arkadaşımın Evi Nerede (Where is the Friend’s House?) filmi bugün TRT 2 ekranlarına gelecek. Yurttaşlar filmin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki, Arkadaşımın Evi Nerede filminin konusu ne, oyuncuları kim, nerede çekildi? Arkadaşımın Evi Nerede filmi hangi platformda, IMDb puanı kaç? İşte ayrıntılar…

ARKADAŞIMIN EVİ NEREDE FİLMİNİN KONUSU NE?

Ahmed bir gün arkadaşına ait olan bir ev ödevini yanlışlıkla kendi evine götürür. Eğer bu ödev en kısa sürede geri gelmezse öğretmeni ona çok kötü bir not verecektir. Bu nedenle Ahmed acilen yola çıkaran nerede oturduğunu tam olarak bilmediği arkadaşını ödevini götürecektir. Ahmed’in bu önemsiz görünen yolculuğu, İran kasabalarının çehresine dair birçok ipucu verecektir.

ARKADAŞIMIN EVİ NEREDE FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Arkadaşımın Evi Nerede filminin oyuncu kadrosunda Ahmed Ahmed Poor, Kheda Barech Defai, Iran Outari ve Ait Ansari bulunuyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Abbas Kiarostami oturuyor.

ARKADAŞIMIN EVİ NEREDE FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Arkadaşımın Evi Nerede filmi 1987 yapımlı İran filmidir. İran’da çekilmiştir. Filmin dili Farsçadır. Filmin süresi 1 saat 24 dakika kategorisi ise Dram/Aile türündedir.

ARKADAŞIMIN EVİ NEREDE FİLMİ HANGİ PLATFORMDA?

Arkadaşımın Evi Nerede filmi film izleme sitesi olan MUBI platformunda yer almaktadır. Film ayrıca 23 Şubat 2024 (bugün) tarihinde TRT 2 ekranlarında yayımlanacak.

ARKADAŞIMIN EVİ NEREDE FİLMİNİN IMDb PUANI KAÇ?

Arkadaşımın Evi Nerede filminin IMDb puanı 10 üzerinden 8.1 olarak değerlendirilmiştir.

Arkadaşımın Evi Nerede filmi bugün TRT 2 ekranlarında! Filmin konusu ne?
Yorum Yap