1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. MUBI üyelik ücretlerine zam yaptı! 40 liralık zam

MUBI üyelik ücretlerine zam yaptı! 40 liralık zam

Çevrimiçi film izleme platformu MUBI, aylık abonelik ücretlerine zam yaptığını duyurdu. MUBI, aylık abonelik ücretini 89 liradan 129 liraya yükseltti.

featured

Dünya festivallerinde yarışan, ödül alan filmleri izleyicilerle buluşturan platform, abonelik ücretlerine son olarak eylülde yapmış ve aylık paketini 89 liraya çıkarmıştı.

Yeni zamla beraber aylık abonelik ücreti 129 liraya yükseldi.

MUBI NEDİR?

platformu küresel bir film akış platformu, prodüksiyon şirketi ve film distribütörüdür. MUBI, hem yükselmekte olan hem de saygınlık kazanan yönetmenlerin filmlerinin yapımcılığını üstlenir ve sinema dağıtımları yapar. Aynı zamanda MUBI, bu filmleri kendi platformunda yayınlar ve bu filmler sadece abonelere özeldir. MUBI’nin diğer bir özelliği ise platformunda e-dergi bulundurmasıdır. The Notebook adlı bu e-dergide filmlerden oluşan bir veritabanı ve film eleştirileri bulunmaktadır. Hizmet verdiği bölgelerin sadece birkaçında bulunan MUBI GO özelliği ile abonelerine seçilen yeni filmler için haftada bir bilet hakkı vermektedir.

MUBI platformuna erişim sadece internet sitesinden değil, aynı zamanda Android, Iphone ve Ipad cihazlarından da ulaşılabilir. Bu cihazların yanı sıra Apple TV, Samsun Smart TV, LG, Amazon Fire TV ve Playstation gibi televizyon ve oyun cihazlarından da erişim mümkündür.

MUBI üyelik ücretlerine zam yaptı! 40 liralık zam
Yorum Yap