1. Haberler
  2. Haber
  3. TRT Muhabiri Elif Akkuş’un tutukluğuna itiraz edildi

TRT Muhabiri Elif Akkuş’un tutukluğuna itiraz edildi

featured

TRT Haber Muhabiri hakkında Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen tutuklama kararına itiraz edildi.

İtirazı sosyal medya hesabından duyuran avukatı , “İtirazımızı Ankara Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi Karara bağlayacak. İtirazımızın kabulü halinde Elif Akkuş’un haksız tutukluluğu son bulacak ve özgürlüğüne kavuşabilecek” dedi.

Ersöz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Haber Muhabiri Elif Akkuş hakkında Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen tutuklama kararına itiraz ettik. İtirazımızı Ankara Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi Karara bağlayacak. İtirazımızın kabulü halinde Elif Akkuş’un haksız tutukluluğu son bulacak ve özgürlüğüne kavuşabilecek.

Elif Akkuş, TRT yöneticileri hakkında “Nepotizim ve Kamu Kaynaklarının Kötüye Kullanılması” iddialarını paylaşan bir X hesabına bu bilgileri vermekle suçlanıyor. Paylaşımları yapan hesabın sahibi İftira ve Şantaj Suçundan tutuklu değilken, Elif Akkuş hakkında bu suçlardan da tutuklama kararı verilmişti.

Elif Akkuş, 6 ay kadar önce, yine TRT Yöneticilerine yönelik 2 ayrı anonim hesaptan yapılan “Nepotizm ve Kamu Kaynaklarının Kötüye Kullanılması” iddialarına dair paylaşımlardan dolayı açığa alınmıştı. Bu paylaşımları yapan kişiler ise yürütülen idari soruşturmada tespit edilememişti.

Elif Akkuş, Ankara Sincan Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuluyor.

TRT Muhabiri Elif Akkuş’un tutukluğuna itiraz edildi
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.