Sosyal medyanın gündemine oturan 100 Bin TL’lik ‘dini bilinçaltı temizliği’ ücreti!

Dini olarak bilinçaltı temizliği yaptığını iddia eden kadının İnstagram videoları gündem oldu. Kullanıcı adı 'gelisim_devam_ediyor' olan kadının, 100 bin TL'ye bilinçaltı temizliği yaptığı iddia edildi. konuşma yaptığı otelin ücreti ise 150 bin TL olduğu ortaya çıktı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Sosyal medyada birbirinden ilginç yöntemlerle paraya para demeyen kişilerin bir yenisi daha dillere düştü. “” iddiasıyla kendine ekmek kapısı aralayan kadın, hemcinsinse özel seanslarında dini öğretiler doğrultusunda konuşmalar yapıyor. Bu şekilde kazandığı para ortaya çıkınca sosyal medyadaki görüntüleri de gündeme oturdu.

Sosyal medyada olan kadın, kendini ‘uzman' olarak niteliyor.

 

Verdiği eğitimlerden görüntüleri, fiyat tarifesini ve detayları “gelisim_devam_ediyor” adlı hesabından paylaşıyor. Kendi iddialarına göre söz konusu kadın dini öğretilere uygun, tasavvuf ışığında eğitim yoluyla danışanlarına Telegram üzerinden ‘bilinç altı temizliği' sağlıyor.

 

Bu eğitim seminerlerinin içeriğinde danışanlara kocalarıyla iletişimlerini düzeltmeleri konusunda tavsiyeler, irade konusunda eğitimler bulunuyor. Eğitimlerle ilgili dudaklar uçuklatan bir detay var ki o da seminerlere katılanların ödemesi gereken bedel.

Sosyal platformu X'te paylaşılan bilgilere göre, bilinç altı temizliğine katılmanın seansı 100 bin TL.

Öte yandan kadının konuşmalarını yaptığı otel ücretinin 150 bin TL olduğu da ortaya çıktı.

Sosyal medyanın gündemine oturan 100 Bin TL’lik ‘dini bilinçaltı temizliği’ ücreti!