Son dakika… Edanur Gezer soruşturmasında 4 kişiye gözaltı kararı!

İstanbul Küçükçekmece'de Edanur Gezer'in içi su dolu çukura düşüp ölümüyle ilgili İBB'de çalışan 2 kepçe operatörü, 1 işçi 1 mühendis toplam 4 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

İstanbul 'de 5 yaşındaki 'in kapatılmayan ve su dolu bir çukura düşüp öldüğü soruşturmayla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada, 'de çalışan 2'si kepçe operatörü, 1'i işçi, 1'i mühendis toplam 4 kişi hakkında kararı verildi.

Gözaltı kararı verilen 4 kişiden 3'nün yakalandığı öğrenildi.

İMAMOĞLU AÇIKLAMA YAPMIŞTI

İBB Başkanı , Edanur Gezer'in ölümüne ilişkin teftiş sürecinin başlatıldığını ve adli makamların soruşturmasının devam ettiğini belirtmişti. “Küçük Edanur'un, İBB'ye ait bir parkta yaşamını kaybetmesinin yasını tutuyoruz. Olayın hemen ardından başlattığımız teftiş süreci yakında tamamlanacak. Sorumluluları cezasız bırakmayacağız” ifadelerini kullanan İmamoğlu, “Adli makamların da soruşturması devam ediyor. Minik yavrumuzun acısını yaşarken bu olayın her zaman olduğu gibi siyasal istismar malzemesi haline getirilmesini de utanarak izliyoruz” demişti.

Son dakika… Edanur Gezer soruşturmasında 4 kişiye gözaltı kararı!