Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi öldürüldü! Palalı Sabri kimdir? Sabri Çelebi kimdir?

Gezi olayları esnasında palayla göstericilere saldırması nedeniyle Palalı Sabri olarak tanınan Sabri Çelebi, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Peki, Palalı Sabri kimdir? Sabri Çelebi kimdir? Palalı Sabri neden öldürüldü? Palalı Sabri gezi olayları...

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

lakaplı Sabri Çelebi, gezi olayları sırasında göstericilere palayla saldırması ile tüm Türkiye tarafından tanınmıştı. Palalı Sabri, dün gece uğradığı sonrası . Palalı Sabri'nin hayatı ve kim olduğu vatandaşlar tarafından merak edildi.

PALALI SABRİ NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Sabri Çelebi, Beyoğlu'nda dün gece saatlerinde otomobiliyle giderken bir grup tarafından durduruldu. Çelebiyle gruptakiler arasında tartışma çıktı. Kısa süre sonra gruptaki bir kişi silahla Çelebi'ye ateş ettikten sonra kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan Sabri Çelebi'yi ambulansla hastaneye götürdü. Çelebi müdahale için götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

PALALI SABRİ KİMDİR?

2013 yılında Taksim'de meydana gelen olayları ardından ülke geneline yayılmıştı. Tüm Türkiye'nin hafızasına yerleşen Taksim Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere pala ile saldıran Sabri Çelebi dün gece silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Göstericilere palayla saldırdığı için kamuoyunda Palalı Sabri adıyla nam salan Sabri Çelebi hayatını kaybetti. Beyoğlu Talimhane'de bulunduğu sırada Palalı Sabri'nin ölüm haberi geldi. Gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Palalı Sabri hayata tutunamadı.

 

Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi öldürüldü! Palalı Sabri kimdir? Sabri Çelebi kimdir?