Oyuncu Olivia Munn kansere yakalandı

"The Newsroom", "X-Men: Kıyamet" gibi yapımlarla tanınan Olivia Munn kanserle mücadele ettiğini duyurdu. ABD'li oyuncu, son 10 ay içinde 4 ayrı operasyon geçirdiğini açıkladı..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Ünlü , meme kanserine yakalandığını açıkladı. Munn, son 10 ay içerisinde kanser dolayısıyla 4 ameliyat geçirdiğini belirtti.

Munn, kanserin agserif bir şekilde hızlı yayılan bir türde olduğunu belirtirken “Ancak seçeneklerim olmasına zamanım var. Bir gün bununla yüzleşmek zorunda kalabilecek tüm kadınlar için de aynısını istiyorum” dedi.

Son 10 ay içerisinde dört farklı ameliyat geçirdiğini açıklayan ünlü isim, “Bir gün kendimi tamamen iyi hissederken, ertesi gün 10 saatlik bir ameliyatın ardından hastane yatağında uyanmaya başladım. Umarım bunu paylaşmam başkalarının kendi yolculuklarında rahatlık, ilham ve destek bulmalarına yardımcı olur” dedi.

Instagram'daki paylaşım, diğer Hollywood yıldızlardan cesaret verici mesajlarla yanıtlandı.

Aktör Jessica Chastain, “Hikayeni paylaşma konusunda çok cömertsin. Bunu yaparak hayatları kurtardın. Sana ve ailene sevgiler” yorumunu yaptı.

‘SANA TAPIYORUZ'

Munn ile Mulaney çiftinin Malcolm Hiệp isminde 3 yaşında bir çocukları bulunuyor.

Olivia Munn, eşi John Mulaney'e, hayranlarına ve doktorlarına teşekkür etti.

Eşinin mücadelesini destekleyen Mulaney, “Bizim için, burada olmak için bu kadar çok mücadele ettiğin için teşekkür ederiz. Malc ve ben sana tapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Oyuncu Olivia Munn kansere yakalandı