Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum. öleceğini bilen tek varlık biziz

Başarılı oyuncu Nejat İşler bir etkinlik çıkışı gazetecilerle bir araya geldi. Yaşanan olaylardan dolayı futbola küstüğünü belirten Nejat İşler, artık maçları izlemek istemediğini belirtti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Laçin Ceylan ve Nihat İleri'nin kurduğu Bitiyatro, 27 Mart Dünya Günü'nde özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 3 Mart'ta yaşamını kaybeden oyun yazarı Edward Bond'un anıldığı etkinlikte, Bond'un Bitiyatro için kaleme aldığı yazı, ‘Dünya Tiyatro Günü bildirisi' olarak Nejat İşler tarafından okundu.

Nejat İşler, anma töreninden sonra gazetecilerle sohbet ederek bazı açıklamalarda bulundu. İşler, Dünya Tiyatro Günü ile ilgili  “Dünya Tiyatro Günü'nde en güzel yapılacak olan şey bir tiyatroya gitmek. Ben de bunu yaptım, burası benim ustamın tiyatrosu” dedi.

KÜSKÜNÜM…

Futbola olan ilgisiyle bilinen Nejat İşler'e Fenerbahçe-Trabzonspor maçında yaşanan tatsız olaylarla ilgili ne düşündüğü soruldu Futbola küstüğünü söyleyen İşler:

Bizim ne düşündüğümüz pek önemli değil, artık bu işlere başkaları karar veriyor. Artık stada dahi gidesim yok. Adamın biri çıkıp gidiyor, hakeme yumruk atıyor. Midemiz bulandı. Evet, .” dedi.

BEN HER GÜN ÖLÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM

Bir dönem Gümüşlükspor'un başkanlığını yapan İşler, “Amatördeyken rahattım, orada işler temizdi. Buralar karışık. Top değil başka şeyler oynanıyor. Ben her gün ölümü düşünüyorum. Öleceğini bilen tek varlık biziz, o yüzden bıraksınlar bu işleri” ifadelerini kullandı.

MUTLULUK UZAK BİR ÜLKE

, son olarak mutlu olup olmadığı yönündeki soruya; “Değilim. uzak bir ülke” cevabını verdi.

 

 

Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum. öleceğini bilen tek varlık biziz