1. Haberler
  2. Haber
  3. Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! ‘Ramazan, kız öldü mü yaşıyor mu?’

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! ‘Ramazan, kız öldü mü yaşıyor mu?’

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesinde kaybolduktan 19 gün sonra ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ile soruşturma sürüyor. Salim Güran'ın Narin Güran soruşturmasına giren dikkat çekici ses kaydı ortaya çıktı.

featured

cinayetinde ‘ın ses kaydı ortaya çıktı

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında anne Yüksel Güran ile ağabey Enes Güran’ın da bulunduğu 8 kişi sevk edildikleri Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nde tutuklandı, 1 kişi serbest bırakıldı.

Narin’in amcası Salim Güran’ın, tutuklamaya sevk edilen işçisi Ramazan Atasoy’la yaptığı dikkat çekici bir konuşma ortaya çıktı.

Tutuklu bulunan amca Salim Güran’ın yanında çalışan işçisi Ramazan’a “Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?” dediği ses kaydı soruşturma dosyasına girdi.

Gazeteci Ferit Demir, o ses kaydının önemini Halk TV’ye şöyle anlattı:

Salim Güran’la Ramazan Atasoy Narin kaybolduktan sonra telefon görüşmesi yaptı. O kayıtlar ortaya çıktı. O ses kayıtlarında amca Salim Güran’ın işçisi Ramazan Atasoy’a ‘Ramazan kız öldü mü, yaşıyor mu?’ dediği duyuldu.

Bu ses kayıtlarından Narin’in Ramazan Atasoy’a sağ teslim edildiği ortaya çıkıyor. Aynı zamanda itirafçı Nevzat Bahtiyar ile Ramazan Atasoy’un birlikte olduğu gerçeği de ortaya çıkıyor.”

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! ‘Ramazan, kız öldü mü yaşıyor mu?’
Yorum Yap