1. Haberler
  2. Haber
  3. Narin Güran cinayetinde tutuklu sayısı 10 oldu; anne ve abisi de var!

Narin Güran cinayetinde tutuklu sayısı 10 oldu; anne ve abisi de var!

featured

‘da 21 Ağustos’ta kaybolan ve yaklaşık 20 gün sonra cesedine ulaşılan 8 yaşındaki ‘ın öldürülmesi ile ilgili soruşturmada tutuklu sayısı 10’a yükselirken, tutuklananlar arasında Narin’in anne ve ağabeyi de bulunuyor.

Narin’in ölümüne neyin neden olduğu konusu henüz aydınlanmazken, özellikle sosyal medya başta olmak üzere bu cinayetin arkasında yatan nedenler ve uzun süre ailenin sessiz kalmış olması toplumda öfkeye neden oldu.

Narin’in amcalarından biri daha önce tutuklanırken, son tutuklama talebi istenen 9 kişi arasında yakın akrabalar da bulunuyor. Mahkeme belgelerine göre soruşturmada 10 şüpheli de serbest bırakıldı.

Narin Güran’ın öldürülmesi olayıyla ilgili sürdürülen soruşturmada amcası Salim Güran ile cesedin bulunmasının ardından gözaltına alınan komşusu Nevzat Bahtiyar, 11 Eylül’de tutuklanmıştı.

Tutanaklara göre, Narin’in annesi Yüksel ve ağabeyi Enes Güran “Kasten öldürme suçuna iştirak etmek”, amca Fuat Güran “Suç delillerini yok etmek”, diğer 5 şüpheli ise “Suçluyu kayırma ve suç delillerini yok etmek” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu Narin’in cesedinin bulunduğu zaman yaptığı açıklamaya göre, Narin 8 Eylül’de kıyafetleriyle bir dere kenarında çuval içinde üzeri taşla gizlenmiş şekildeydi.

Narin Güran cinayetinde tutuklu sayısı 10 oldu; anne ve abisi de var!
Yorum Yap