Müge Anlı’da istismar skandalı! Canlı yayında gözaltına alındı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, kayıp kızları aramak için programa başvuran şahsın, kızları yıllardır istismar ettiği öğrenildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

ile Tatlı Sert programında işlenen Muğla'daki skandal olay Türkiye'nin gündemine oturdu. Üvey kızlarını bulmak için canlı yayına çıkan 'ın üvey kızlarını yıllardır istismar ettiği ortaya çıktı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Bahar ve Figen'in stüdyoya geldiği yayında Müge Anlı, Selahattin'e bağlandı. Müge Anlı ilk olarak “Gözünüz aydın. Kızlar bulundu” derken Selahattin de “Teşekkür ederiz. Biliyorum” dedi. Bunun üzerine stüdyodan alkışlar gelirken Müge Anlı “Dur hiç alkışlamayın” dedi.

Devamında Anlı “Gözünüz aydın Selahattin Bey. Sen utanmadan nasıl benim stüdyoma geldin? Allah seni şaşırttı mı yanılttı mı, ne oldu? Sen bir de utanmadan nasıl bu kızları benim stüdyoma aramaya geldin terbiyesiz adam? Senin bu kızlara neler yaptığının bütün videoları elimde. Sen bu kızları bir de buraya nasıl aramaya geldin, ahlaksız. Nasıl aramaya geldin? Sen benim stüdyoma gelip bu kızları nasıl aramaya geldin? Hangi akla hizmet? Sen bunu savcıya söyleyeceksin, hakime söyleyeceksin. Sen nasıl bu kızları hem bu kadar istismar edip hem nasıl bu stüdyoya gelip ararsın ya?” dedi.

m2

Selahattin “Ben kimseye öyle bir şey yapmadım” derken Anlı “Gözüme mi inanacağım sana mı inanacağım. Elimde bütün videoların elimde” şeklinde konuştu. Bunun üzerine Selahattin “Ben çıkacağım, dayanamayacağım” deyince Anlı “Niye çıkacaksın gayet de güzel otur orada. Hala yapmadım deme gözüme mi inanacağım sana mı inanacağım. Elimde elimde bütün görüntülerin elimde” dedi.

Bunun üzerine Selahattin “Ha videolar var ama videolar gerçek mi onu bilsin. Ben neredeyim beni uyutup da yaptıklarına mı söyleyeceğim.” deyince Anlı “Hadi oradan. Ben 34 yıllık televizyoncuyum. Sen televizyonun düğmesini açmasını bilmezken ben televizyon programı yapıyordum beyefendi ben nesi montajdır neyi kurgudur kusura bakma anlayabilirim” ifadelerini kullandı.

Selahattin ise “Ha montaj değil onlar. Hepsi gerçek. Ama bak bakalım bir kere benim kılım kıpırdıyor mu? Beni uyutarak istediklerini yaptılar bana” dedi. Bunun üzerine Müge Anlı da Figen de “Gayet de kıpırdıyor” dedi.

m5

Yıllardır üvey babaları tarafından cinsel istismara maruz kaldıklarını söyleyen 24 yaşındaki F.T.B, “14 yaşından beri bu adam bize cinsel istismarda bulunuyor. Bize satırla saldırıyordu, bizi dövüyordu. Bize “Sizin derinizi yüzerim, dördünüz de benim karım olacaksınız' diyordu. Bunlar annemin gözünün önünde yapılıyordu. Sen de korkundan susuyordun. Ondan korkma” diye konuştu.

Program ihbar kabul edildi. Selahattin Yalnız, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Müge Anlı’da istismar skandalı! Canlı yayında gözaltına alındı