1. Haberler
  2. Haber
  3. Mardin’de ‘Marilyn Monroe’ krizi

Mardin’de ‘Marilyn Monroe’ krizi

Mardinli Marilyn Monroe olarak bilinen Melek Akarmut, bacağındaki dövmeye dokunmak isteyen genci tacizle suçladı. Genç adam ise "sapık" ilan edildiği için dava açtı.

featured

‘de “” olarak bilinen 49 yaşındaki , bacağındaki dövmesini merak eden 25 yaşındaki A.E. tarafından taciz edildiğini öne sürdü. 2 Nisan’da Akarmut’un iş yerinde gerçekleşen olayda, A.E. dövmesine dokunmak istediğini söyleyerek elini uzattı. Akarmut, “Dokunmayın, ne cesaretle!” diyerek tepki gösterdi.

Akarmut, A.E.’den şikayetçi oldu ve Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı, A.E.’nin cinsel taciz kastıyla hareket ettiğine dair delil bulamayarak kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Bu gelişmenin ardından A.E., sosyal medyada “sapık” olarak adı çıktığı için Akarmut’a için açtı.

A.E.’nin avukatı, müvekkilinin dövme merakı nedeniyle dokunma isteğinin yanlış anlaşıldığını savunurken, Akarmut’un sosyal medyada yaptığı paylaşımın, A.E.’nin onurunu zedelediğini ileri sürdü. Tarafların karşılıklı iddiaları ve davaları, halk arasında merakla takip ediliyor.

Mardin’de ‘Marilyn Monroe’ krizi
Yorum Yap