Lüks yaşamıyla dikkat çekiyordu: Cezaevindeki dolabında bunlar olacak!

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın cezaevindeki dolabında bulundurabileceği dış giyim ürünlerinin listesi ortaya çıktı. Tutuklanmadan önce lüks yaşamıyla dikkat çeken Polat'ın, sınırlı sayıda kıyafet kullanabileceği anlaşıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve çok konuşulan sosyal medya fenomeni ve eşi hakkında milyonlarca liralık akladıkları iddiasıyla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Polat çifti ve beraberindeki kişiler “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlamasıyla 1 Kasım tarihinde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 17 kişiden 7'si serbest bırakılırken, Polat çiftiyle beraber 10 kişi, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TEK MANTO HAKKI VAR!

Cezaevine giren Dilan Polat'ın dolabında olabilecek kıyafetler listesi ortaya çıktı.

Açıklanan bilgilere göre Dilan Polat'ın cezaevindeki dolabında yer alabilecek kıyafetler şunlar:

Palto, üç adet tişört, manto, iki adet pijama takımı, iki adet hırka, spor ayakkabı, dört adet pantolon ve etek, kışlık ayakkabı, iki adet elbise, iskarpin, eşofman, kol saati, dört adet gömlek ve içlik ve iki adet kazak.

Lüks yaşamıyla dikkat çekiyordu: Cezaevindeki dolabında bunlar olacak!

Yorumlar kapalı.