Kazakistan’da şok etkisi: Eski Bakan eşini döverek öldürmüş

Eski ekonomi bakanı Kuandyk Bishimbayev'in karısı Saltanat Nukenova ölümüyle ilgili ortaya çıkan detaylar Kazakistan'da adeta şoke etkisi yarattı. Bishimbayev, eşini öldürmek suçuyla 24 yıl hapis cezasına çarptırılırken, cinayet anının görüntüsü ortaya çıktı. Restorana ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Bishimbayev'in eşini tekme ve yumruklarla darbettiği görüldü.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

'ın eski ekonomi ı 'in 31 yaşındaki eşi Saltanat Nukenova'yı öldürmek suçuyla yargılandığı davanın son duruşmasında anına ilişkin kamera görüntüleri yayınlandı. Bishimbayev'in, eşine tekme ve tokatlarla saldırdığı anlar, mahkeme salonunda izlendi.

, masum olduğunu söylemiş ve eşinin ölümüyle bir ilgisinin olmadığını iddia etmişti. Ancak bu iddialar güvenlik kamerası görüntüleriyle çürütülmüş oldu. Nukenova'nın ölü bulunduğu restorana ait güvenlik kameralarına yansıyan anlarda Bishimbayev'in eşini tekme ve yumruklarla darbettiği görüldü.

“KIZIM 8 SAAT BOYUNCA İŞKENCE GÖRDÜ”

Nukenova'nın annesi, kızının 8 saat boyunca işkence gördüğünü ve kafasına aldığı darbeler sonucu beyin travması nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi.

 

Kazakistan’da şok etkisi: Eski Bakan eşini döverek öldürmüş