1. Haberler
  2. Haber
  3. İmamoğlu’na oy vermeyeceğini açıklamıştı… Buket Aydın Akp’yi eleştirdi!

İmamoğlu’na oy vermeyeceğini açıklamıştı… Buket Aydın Akp’yi eleştirdi!

Akp'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'u konuk ettiği yayında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Buket Aydın'ın seçim sonrası paylaşımı ve Akp eleştirisi dikkat çekti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Spiker , açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Bir önceki yerel seçimlerde 'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “İstanbul, Ankara, , Adana ve Mersin'i kesinlikle kazanacağız” sözlerine gülerek verdiği yanıtla tepki çeken sunucu Buket Aydın, bu kez de İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na oy vermeyeceğini söylemesiyle gündem olmuştu.

Buket Aydın'ın seçim sonrası paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanı büyüktür AK Parti. Bu seçimi 'in başarısı Erdoğan'ın mağlubiyeti olarak görmüyorum. AK Parti'de ‘biz ne dersek olur' şeklinde nobran bir tavır sergileyen isimlerin, teşkilatlarda çok fazla çalışmayanların kendilerine dönüp bakması lazım. Ders niteliğinde bir tablo. Emeklilerin tepkisi sahaya yansıdı. Ekrem İmamoğlu hem DEM Parti'yi hem de İYİ Parti'yi konsolide etmeyi başardı.

İmamoğlu’na oy vermeyeceğini açıklamıştı… Buket Aydın Akp’yi eleştirdi!
Yorum Yap