1. Haberler
  2. Haber
  3. İBB’nin kent lokantalarında dev indirim! Bu kartla gidenler 4 çeşit yemeği 35 liraya yiyecek!

İBB’nin kent lokantalarında dev indirim! Bu kartla gidenler 4 çeşit yemeği 35 liraya yiyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “kent lokantaları” projesi kapsamında müjdeli bir haber geldi. Menü fiyatları 35 liraya denk gelecek. Bu kartla gidenler 4 çeşit yemek yiyecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

featured

İstanbul Büyükşehir Belediye’nin başlattığı “” projesi hız kesmeden hizmet vermeye devam ediyor. İstanbul’un Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası’ndaki birçok ilçede açılan kent lokantaları hem lezzetli hem ekonomik hem de sağlıklı yemeklerle ön plana çıkıyor. Bu lokantaların en önemli özelliği ise çeşit çeşit yemeği oldukça ucuza yemek. Üstelik şimdi o karta sahip olanlar daha da ucuza yeme fırsatı yakalıyor.

ARTIK 40 TL DEĞİL 35 TL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi () tarafından hayata geçirilen Kent Lokantaları, hem öğrencilere hem emeklilere hem de tüm vatandaşlara uygun fiyatlı yemek yeme imkanı sunuyor. Her gün dört çeşit yemeğin çıktığı menülerin fiyatı günümüz şartlarına göre oldukça uygun. Öyle ki binlerce insan 4 çeşit yemeği 40 liraya yiyebiliyor.

Öte yandan atılan yeni bir adımda menüler artık 40 liradan değil 35 liradan alınabilecek. Gazeteci Murat Ongun’un sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma göre, İBB Kent Lokantalarımızda İstanbulkart ile 35 TL’ye yemek yeme imkanı sunuluyor. Bu kapsamda yapılan her 40 liralık ödemede 5 lira nakit iadesi yapılacak.

İşte Murat Ongun’u o paylaşımı…

“Artık 40 da değil 35 TL

İBB Kent Lokantalarımızda İstanbulkart ile 35 TL’ye yemek yiyebilirsiniz. Yapılan her 40 TL’lik ödemede 5 TL nakit iade edilecek.”

 

İBB’nin kent lokantalarında dev indirim! Bu kartla gidenler 4 çeşit yemeği 35 liraya yiyecek!
Yorum Yap