1. Haberler
  2. Haber
  3. FETÖ’nün sözde üst düzey yöneticisine tahliye kararı!

FETÖ’nün sözde üst düzey yöneticisine tahliye kararı!

FETÖ'nün sözde üst düzey yöneticilerinden olduğu iddiasıyla yargılanan eski Zaman gazetesi genel yayın yönetmen yardımcısı Mehmet Kamış ile Ali Çolak'ın, adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi.

featured

İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada tutuklu sanık ve avukatı hazır bulundu. Davaya müdahil olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin avukatının da katıldığı duruşmaya, firari sanık olarak aranırken celse arasında yakalandığı öğrenilen Ali Çolak, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Kapatılan Zaman gazetesinin kültür sanat servisinde çalışan Çolak, iddianamede kendisiyle ilgili çok az anlatım olduğunu ve FETÖ’den talimat almadığını savunarak, tahliyesini talep etti.

Söz hakkı verilen sanık Mehmet Kamış ise cezaevinde yüksek tansiyona bağlı göz damarlarının patladığını söyleyerek, tahliyesini istedi. Mahkeme heyeti, tutuklulukta geçirdikleri süreyi ve dosyadaki mevcut delil durumunu dikkate alarak, yurt dışı çıkış yasağı ve ayda iki kez imza şartıyla Çolak ve Kamış’ın edilmelerine karar verdi.

FETÖ’nün sözde üst düzey yöneticisine tahliye kararı!
Yorum Yap