1. Haberler
  2. Haber
  3. Ergün Atalay: ‘Ankara’da Türkiye’nin en büyük mitingini yapacağız’

Ergün Atalay: ‘Ankara’da Türkiye’nin en büyük mitingini yapacağız’

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun (TÜRK-İŞ), Ankara'da "Zordayız, geçinemiyoruz" diyerek, düzenlediği protestoda TÜRK-İŞ Genel Başkan Ergün Atalay, "Meclis açıldıktan sonra Ankara'da olacağız. Türkiye'nin en büyük mitingini yapacağız" dedi.

featured

TÜRK-İŞ Genel Baş , TÜRK-İŞ’in il ve bölge temsilciliklerinin Türkiye genelinde yaptığı ortak basın açıklaması öncesi, konfederasyon genel merkezi önünde toplanan işçilere hitap etti.

Atalay, vergide adalet istediklerini belirterek, “İşçiler ocak ayında aldıklarını nisan ayında alamıyor, nisan ayında aldıklarını temmuz ayında alamıyor. Böyle bir sistem dünyanın hiçbir yerinde yok. 30 bin lira ücretin 4 bin lirası vergiye gidiyor” dedi.

Kamu Çerçeve Protokolüne ek protokol yapılması, taşeron işçilerin kadroya alınması, vergide çalışan lehine adaletin sağlanmasının da aralarında olduğu talepleri dile getiren Atalay, şunları söyledi:

Taleplerimizle ilgili 26 Ağustos’ta Çerkezköy’de, 3 Eylül’de Zonguldak’ta miting yapacağız. Meclis açıldıktan sonra ‘da Türkiye’nin en büyük mitingini yapacağız

Ergün Atalay: ‘Ankara’da Türkiye’nin en büyük mitingini yapacağız’
Yorum Yap