1. Haberler
  2. Haber
  3. Ece Üner’den HÜDA PAR Genel Başkanı’na sert tepki!

Ece Üner’den HÜDA PAR Genel Başkanı’na sert tepki!

Günlerdir çözülmeye çalışılan Narin cinayeti gündemdeki yerini korurken, ünlü gazeteci ve sunucu Ece Üner, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Anayasa'nın 4. maddesi hakkındaki açıklamalarına sosyal medyada sert tepki gösterdi.

featured

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, katıldığı bir canlı yayında ‘nın 4. maddesiyle ilgili yaptığı açıklamalarla tepki topladı. Yapıcıoğlu, “Anayasa’nın 4. maddesi olmasın diyoruz. 4. madde, gelecek nesillerin iradesine ipotek koymaktır” diyerek Anayasa’nın değiştirilemez maddelerine karşı olduklarını belirtti. Bu açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Yapıcıoğlu, “4. madde değişmeli, bu madde nesillerin iradesine ipotek koyuyor. Diğer maddeleri beraber yazalım ama 4. maddeyi değiştirelim” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalara tepki gösteren isimlerden biri de Ece Üner oldu. Üner, günlerdir çözülemeyen Narin cinayetine dikkat çekerken, HÜDA PAR liderinin Anayasa’nın 4. maddesini gündeme getirmesini eleştirdi. Üner, sosyal medyadan şu ifadeleri kullandı:
“Bir şey dikkatimi çekti de… Biz Narin’e ne olduğunu anlamaya çalışırken, öbür tarafta HÜDA PAR’ın liderinin her akşam bir televizyonda Anayasa’nın 4. maddesinin değişmesi gerektiğini anlatması. Siz tam olarak neyin peşindesiniz acaba?”

Ece Üner’den HÜDA PAR Genel Başkanı’na sert tepki!
Yorum Yap