1. Haberler
  2. Haber
  3. Doğuma günler kala nikah masasına oturdu! Gonca Vuslateri evlendi!

Doğuma günler kala nikah masasına oturdu! Gonca Vuslateri evlendi!

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Gonca Vuslateri, gözlerden uzak aşk yaşadığı Levent isimli sevgilisiyle evlendi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Oyuncu geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklamıştı. Sevgilisinden 7 aylık hamile olan Vuslateri anne olmak için gün sayarken bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenilmişti.

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Vuslateri, sevgilisiyle ilgili konuşmuştu. Bebeğinin babasının devlet memuru olduğunu söyleyen ünlü isim, “Levent ile birlikteliğimize başladığımızda başka sektörden biriyle olmanın huzurunu yaşamıştım. Devlet memuru, benim hayatımdan ve sektörümden çok uzakta bir yerde. Benim işimin magazinsel bir tarafı var, o biraz kışkırtıcı. Erkek arkadaşımla hiçbir ortak yanımız yok” ifadelerini kullanmıştı.

GONCA VUSLATERİ2

Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre, Gonca Vuslateri, sadece adını bildiğimiz tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde evlendi.

7 aylık hamile olan Vuslateri, sevgilisi Levent Bey ile öğle saatlerinde aile arasında yapılan nikah töreniyle dünya evine girdi.

Doğuma günler kala nikah masasına oturdu! Gonca Vuslateri evlendi!
Yorum Yap