1. Haberler
  2. Haber
  3. Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran soruşturmasında gelişme: 1 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran soruşturmasında gelişme: 1 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor. Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, "Çember çok daraldı. Sonuca çok yaklaştık" dedi. Ayrıca olayla ilgili de 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

featured

‘ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki ‘ı arama çalışmaları devam ediyor. Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral , çalışmalardaki son duruma ilişkin açıklama yaptı.

Yıldırım’ın açıklaması şu şekilde:

Her türlü ihbarın üzerine de gitmekteyiz. Çember çok daraldı. Yeraltı görüntüleme cihazlarına kadar devletin tüm imkanlarını kullanıyoruz. Bu kızımıza niyetimiz sağ salim ulaşmak. Burası köyümüzün içine kurduğumuz harekat merkezi. Arkadaşlarımızın hepsi dalında uzman olan arkadaşlar. Çok kısa bir süre kaldığını değerlendiriyorum. İnşallah çok kısa sürede Narin’imizin müjdesini burada vermek isterim. Elimizde deliller, ifadeler var. Dakika dakika Narin’in köydeki faaliyetlerini kayıt altına aldık. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah yakın bir zamanda sonucumuzu alacağız. Olayı adli vaka olarak görüyoruz. Biz şu an size açıklayamadığım bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz. Narin’imizi sağ olarak bulmak istiyoruz, gönlümüz onu istiyor

Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran soruşturmasında gelişme: 1 kişi gözaltına alındı
Yorum Yap