1. Haberler
  2. Haber
  3. Discord panelinin sahibiyle arkadaş olduğu iddia edildi: Berkcan Güven’den basın açıklaması

Discord panelinin sahibiyle arkadaş olduğu iddia edildi: Berkcan Güven’den basın açıklaması

Discord'da gerçekleşen taciz içerikli yayınlar, sosyal medyada büyük bir infiale yol açtı. Yapılan bu yayınların sahibi olduğu iddia edilen Deha Tuzcu'nun, ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven ile arkadaş olması, eleştirilerin hedefi haline geldi. Tepkilerin ardından Berkcan Güven, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

featured

Dün akşam saatlerinde uygulamasında gerçekleştirilen provakatif ınlar, kendine zarar vermeyi teşvik eden içeriklerle birlikte hızla gündeme oturdu. Sosyal medya kullanıcıları, bu yayınları gerçekleştiren kişilere karşı işlem yapılması için büyük bir protesto başlattı.

Söz konusu yayınların, Deha Tuzcu’nun sahibi olduğu bir panelde gerçekleştirildiği iddia edildi. Deha Tuzcu ile arkadaş olduğu bilinen ‘in ise gelen tepkilerin ardından X (Twitter) hesabını kapattığı öne sürüldü.

Güven, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, bahsi geçen kişiyle herhangi bir kişisel bağının olmadığını vurguladı. Ayrıca, ortaya çıkan videolardan son derece rahatsızlık duyduğunu ifade etti.

Güven’in açıklamasının tamamı şu şekilde:

“Organize bi şekilde bi fotoğraf ve hesabımı kapattığım fotoğrafı yanyana koyarak beni yemeye çalışmaya devam edin bu herif ne benim yatırımcım ne de can ciğer arkadasım müzik dolayısıyla müzik konusunda konustuğum aynı ortamda tanıstığım bulundugum bir insan.sen discord olaylarını nasıl bilmezsin diyenlerde aramızda kendisiyle hayli yaş farkı var.herkesin kendi hayatları var ve benim bi hayatım işim var.

Ben de videoları sizinle birlikte internette görüyorum.

Dünden beri annemin telefonuna adresini bulduk gelicez minvalinde tehdit mesajları bana ise ölüm mesajları geliyor.”

“-yayında bahsedilen Deha Tuzcu adlı arkadası o gün yayına kimse çağırmadı , kendisi orda ortak arkadasımızı arabasıyla bırakırken kendi vasıtasıyla belirdi. kendisi hiçbi şekilde benim ekibimde bulunmuyor.Bundan sonrada ne yanımda ne aynı yerde bulunabilir.

-yayında killoki adlı arkadasın yatırımcımız demesi kendisinin alkollü bi halde komik olmayan vasat bir şakasından ibaret.

bu muhabbetlerden ötürü killoki ile kurmayı düsündüğümüz müzik grubunu bile durdurduk. (içinde deha zaten yoktu)

-bu insanın hiçbir şekilde yanında durmuyorum, yaptıklarının arkasında asla değilim.ortaya çıkan videoları gördükten sonra bende aşırı rahatsızlık duyuyorum.

bu yayın olayında beni bıraktıkları aptalca durumlar sebebiyle o gün ilişiğimi kendisiyle kestim.

-ondan öncesindede sanki kankammış her gün ben bu adamla görüsüyomusum gibi bi algı yapılması artık cok saçma

“ŞARKIMA BENDEN İZİNSİZ GİRDİ”

“Bu adam benim şarkıma benden habersiz girdi ve leaklendi.

Toplumdaki nefretinizi bana yöneltmeye devam edebilirsiniz.Egm ve ali yerlikaya tagleyin.Beni araştırsınlar lütfen bütün polist teşkilatına sesleniyorum. benim kimseden ne bi korkum var ne böyle aptal discord benzeri olaylarla işim http://olur.Başkalarına olan nefretinizi gelip kusmak istiyosanız kusabilirsiniz.

10 bin tane futbolcu fotoğraflı insan organize şekilde linclemeye devam etsin. Samiyen haberi 10 ay önce blokladım fenerbahçeli olduğum için

18 yaşında takım fan sayfasının yaptığı bu saçma iftira sonucu olay nereye geldi.

Tekrardan söylüyorum nereye isterseniz beni şikayet edebilirsiniz. Bir suçum yok içim rahat.”

YENİDEN BASIN AÇIKLAMASI YAYIMLADI

Berkcan Güven’in yaptığı bu açıklama X kullanıcılarının öfkesini dindirmedi ve Güven’e yönelik linç girişimi devam etti.

Kullanıcılar Güven ve Deha Tuzcu isimli şahsın beraber çalıştıklarını iddia etmeye devam ettiler. Ünlü fenomen kendi açıklamasının hemen ardından avukatı Ünsal Göktuğ Ay aracılığıyla yeni bir basın açıklaması yayımlayarak konuyla bir bağlantısı olmadığını yineledi.

Güven’in avukatının yayımladığı basın açıklaması şu şekilde:

Discord panelinin sahibiyle arkadaş olduğu iddia edildi: Berkcan Güven’den basın açıklaması
Yorum Yap