Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın annesi konuştu! ‘Bir yıl geçti…’

Hatay’ın Yayladağı ilçesine bağlı Güveççi Mahallesi’nde yaşayan ve yaptığı yemeklerin tariflerini sosyal medyada paylaşarak kısa sürede milyonlarca insana ulaşan Taha Duymaz, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremde hayatını kaybetmişti. Anne Meyem Duymaz, depremde kaybettiği üç evladı hakkında konuştu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Yemek tarif videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni , 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybetmişti. Depreme Antakya ilçesinde yaşayan halasının evinde yakalanarak hayatlarını kaybeden Taha Duymaz ve iki kardeşi, Güveççi Mahallesi'nde defnedilmişti.

Genç yaşta hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesi , çocuklarının defnedildiği günden bu yana her gün mezarlığa gidiyor.

“DAHA BUGÜN ÖLMÜŞLER GİBİ”

Depremden bir gün önce çocukları ile zaman geçirdiğini ifade eden Meryem Duymaz, “Çok zor, Allah kimsenin başına göstermesin. Allah hepsine rahmet eylesin. İnşallah mekânı cennet olur. Çok üzgünüm, hiç unutmuyorum. Daha bugün ölmüşler gibi. Depremin üstünden bir yıl geçti ama benim için dün gibi. Her gün buraya gelip gidiyorum. Buraya gelince üzülüyorum ama rahatlıyorum biraz. Melek, Taha, Umut, halası ve kocası 5 kişi öldü” ifadelerine yer verdi.

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın annesi konuştu! ‘Bir yıl geçti…’