1. Haberler
  2. Haber
  3. Çankaya Belediyesi’nden, gece kreşi hizmeti

Çankaya Belediyesi’nden, gece kreşi hizmeti

Gündüz bakımevleriyle 15 kreşte hafta içi 07.30-17.30 saatleri arasında 2 bin çocuğa hizmet veren Çankaya Belediyesi, Maltepe Gündüz Bakımevi’nde gece bakımevi hizmetine başlayacak.

featured

, gece çalışmak zorunda olan, çocukların bakımını üstlenecek bir aile üyesi bulunmayan ve bakıcı maliyetini karşılayamayacak ailelere yönelik gece bakımevi hizmeti başlatacak. İlçede farklı semtlerde hizmet veren 15 gündüz bakımevinin yanı sıra Maltepe‘de bulunan Umut Gündüz Bakımevi, gece bakımevi olarak hizmet vermeye başlayacak.

Gece çalışan anne ve babalara hem ekonomik hem de güvenli bir hizmet amaçladıklarını belirten Başkan , şu açıklamayı yaptı:

Gece çalışmak zorunda olan ancak çocuğunu bırakacak kimsesi veya yeri olmayan doktor, hemşire, polis, havalimanı personeli gibi çeşitli meslek dallarından ebeveynlerimiz var. Amacımız özellikle kadınların çalışma hayatından kopmadan kariyerlerini sürdürmelerine destek olabilmek. Şu an için Maltepe Umut Gündüz Bakımevimizde vereceğimiz gece bakımevi hizmetimizi ihtiyaca göre artırmayı planlıyoruz

KAYITLAR 26 AĞUSTOS’TA

Gece bakımevinin kayıtları ise 26 Ağustos 2024 günü başlayacak. Kayıtla ilgili bilgi almak isteyenler, Çankaya Belediye Başkanlığı’nın Kızılay’daki ana binasındaki Kreş Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilecek.

Çankaya Belediyesi’nden, gece kreşi hizmeti
Yorum Yap