Çanakkale’de ada seferlerine fırtına engeli

Çanakkale'de, Bozcaada ve Gökçeada'ya yapılacak tarifeli feribot seferleri, olumsuz hava şartları sebebiyle iptal edildi. Gestaş Deniz Ulaşım AŞ'nin açıklamasına göre, seferlerin tamamı iptal edilirken, belirli saatlerde sadece bazı seferler düzenlenecek. Yolcuların alternatif ulaşım yöntemlerini değerlendirmeleri önem taşıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yönelik tarifeli feribot seferlerinde beklenen iptal kararı, Gestaş Deniz Ulaşım AŞ tarafından duyuruldu.

BOZCAADA VE GÖKÇEADA SEFERLERİ İPTAL

Gestaş Deniz Ulaşım AŞ, olumsuz hava şartları nedeniyle yarın gerçekleştirilmesi planlanan bazı tarifeli feribot seferlerinin iptal edildiğini belirtti.

Gestaş firmasının yaptığı açıklamada , yarın Bozcaada’ya yapılması planlanan seferlerin tamamı iptal edilirken, Gökçeada’ya ise sadece belirli saatlerde seferler düzenlenecek.

12 Mart 2024 Salı günü için Geyikli-Bozcaada hattındaki tüm seferlerin olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildiği kaydedildi. Ayrıca, Kabatepe-Gökçeada hattında ise yalnızca Kabatepe’den saat 09:00 ve 19:00’da, Gökçeada’dan ise saat 17:00’de sefer düzenleneceğini belirtti.

Çanakkale’de ada seferlerine fırtına engeli