1. Haberler
  2. Haber
  3. Ataşehir Belediyesi’nden ilkokul öğrencilerine kırtasiye ve beslenme desteği

Ataşehir Belediyesi’nden ilkokul öğrencilerine kırtasiye ve beslenme desteği

Ataşehir Belediyesi, öğrencilere sırt çantası, kalem, defter gibi temel eğitim malzemeleri dağıtırken, haftanın beş günü beslenme paketlerini de evlerine ulaştırıyor.

featured

Belediyesi, 2024-2025 döneminin başlamasıyla birlikte ilkokul çağındaki ihtiyaç sahibi çocuklar için önemli bir destek programı hayata geçirdi. Program kapsamında, öğrencilere kırtasiye ve düzenli beslenme yardımı sağlanıyor.

Ataşehir Başkanı , öğrencilere verdikleri desteğin önemine dikkat çekerek, “Öğrencilerimizin hedeflerine daha güçlü bir şekilde ilerlemeleri için yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. Başkan Adıgüzel, öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak, “Çocuklar isteyecek, Onursal Abileri yapacak. Siz yeter ki öğrenmeye, kendinizi geliştirmeye ve hayal kurmaya devam edin” ifadelerini kullandı.

Yardım programı kapsamında öğrencilere sırt çantası, kalem, defter ve boya gibi temel eğitim materyalleri dağıtılıyor. Ayrıca, haftanın beş günü öğrencilere evlerine düzenli olarak beslenme paketleri ulaştırılıyor. Bu paketler, çocukların sağlıklı ve dengeli beslenmesini sağlamak amacıyla titizlikle hazırlanıyor.

Belediyenin bu girişimi, eğitimde fırsat eşitliğine katkıda bulunmayı ve çocukların eğitim süreçlerini daha verimli ve sağlıklı bir şekilde sürdürmelerini amaçlıyor. Yardımlar, sosyal destek alan ailelerin çocuklarına ulaştırılarak, eğitimde dezavantajlı öğrencilerin desteklenmesi hedefleniyor.

Ataşehir Belediyesi’nden ilkokul öğrencilerine kırtasiye ve beslenme desteği
Yorum Yap