Antikaseverler buraya!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Antikalar geçmişten günümüze kalan eşyalardır fakat her eşya sayılmaz. Eşyaların eski olması dışında az bulunur özellikte olması da gerekir. ,, pikap, tabak , bardak , mobilya, kilim, porselen gibi eşyalar koleksiyonerlerden dolayı en kıymetli antikalardır.

Plakların antika olmasından sonra şimdi günümüzde kasetlerde yerini almıştır. Günümüzde hızla gelişen teknoloji sayesinde online müzik dinleme ve film izleme platformları ile ve 'lerde unutulmaya yüz tutmaya başlamıştır.

Unutulmasın ki müzik ve film dışında halı, kilim , bardak ve tabak gibi eşyalarında sevdalıları çok ayrıdır. İçki bardaklarından promosyon verilen bardakların koleksiyonlarına kadar…

Peki gelelim nerelerde Antika buluruz ?

Antika dükkanları ilk akla gelen isimlerden bir tanesi evet.. Hem uygun fiyatlı hemde çok fazla ürünü bir arada bulabileceğimiz yerlerden bir diğeri antika pazarları…

Dünyanın hemen hemen her ülkesinde büyük kentlerinde antika pazarları vardır. Ülkemizde benzer olarak bitpazarları ile başlayan bu yolculuk günümüzde antika pazarı olarak yerini almıştır.

Antika pazarları birkaç saatliğine nostalji yolculuğuna çıkartıyor bizleri. İçeride çalan müziklerden o antika kokusuna kadar bizlere keyifli bir vakit yaşatıyor.

Benim gezip gördüğüm pazarlarda en çok ilgi gören ürünlerin başında eski fotoğraflar ve mektup pulları geliyor.

En nadide parçaları bulmak için Feriköy Antika Pazar'ını tercih edebilirsiniz.

Antikaseverler buraya!