1. Haberler
  2. Haber
  3. AKP’li Canik Belediyesi’nden kat karşılığı arsa

AKP’li Canik Belediyesi’nden kat karşılığı arsa

İhaleyi alacak firma ya da müteahhitten projedeki 4 katı ve 2 kattaki yarım hisseyi belediyeye bırakması isteniyor.

featured

, inşaat ve çevre düzenlemesinin yaklaşık maliyeti toplamda 452 milyon 82 bin lira olarak belirlendi.

Samsun , Teknepınar Mahallesi’nde mülkiyetinde olan 2 bin 403 metrekare alanı, kat karşılığı formülü ile ticaret + konut inşa edilmesi karşılığında satışa çıkardı.

Canik Belediyesi, mülkiyetinde olan Teknepınar Mahallesi’nde 6572/4 ada parselde 2 bin 403 metrekare araziyi, ticaret + konut alanı (en çok 10 kat) formülü ile satışa çıkardı. İhale, 21 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30’da Canik Belediye Başkanlığı Karşıya Mahallesi İlkbahar Sokak No:1 adresinde yapılacak.

İhaleyi alacak firma ya da müteahhitten projedeki 4 katı ve 2 kattaki yarım hisseyi belediyeye bırakması isteniyor. İnşaat ruhsat alanı olarak çevre düzenlemesi ile birlikte 22 bin 650 metrekare alan planlandı. Belediyeye bırakılacak bölümler üzerine teklif edilecek nakidin muhammen bedeli 3 milyon lira olarak belirlendi.

Açık artırma bu bedel üzerinden başlayacak. Arsa, inşaat ve çevre düzenlemesinin yaklaşık maliyeti toplamda 452 milyon 82 bin lira olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyenlerin en geç, 21 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30’a kadar geçici teminatların yatırılmış olması gerekiyor

AKP’li Canik Belediyesi’nden kat karşılığı arsa
Yorum Yap