1. Haberler
  2. Haber
  3. ‘Adalet Yürüyüşü’nün başlangıç yıldönümünde anlamlı ziyaret..

‘Adalet Yürüyüşü’nün başlangıç yıldönümünde anlamlı ziyaret..

Kısa adı TUSGİD olan Tunceli Sanayici ve Girişimcileri Derneği Başkanı Cem Haydar Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri, adalet yürüyüşünün başlangıç yıldönümünde ziyaret ettikleri CHP önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na anlamlı bir hediye takdiminde bulundular.

featured

TUSGİD Başkanı Bektaş, Kılıçdaroğlu’ndan bir de söz aldıklarını açıkladı..

Hayata geçirdiği başarılı sosyal sorumluluk projeleri ve toplum nezdindeki örnek çalışmaları ile her zaman gündem oluşturan Tunceli Sanayici ve Girişimcileri Derneği TUSGİD, Türk siyaset tarihinin önemli dönüm noktalarından ‘‘ nün yıldönümünde CHP önceki dönem Genel Başkanı ‘nu ziyaret ederek önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Aynı zamanda hemşerileri olan Kılıçdaroğlu’na adaletin simgesi terazi hediye eden TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş, önümüzdeki aylarda gerçekleştirecekleri ekonomi gündemli toplantıya davet ettikleri Kılıçdaroğlu’ndan katılım için söz aldıklarını açıkladı.

Son derece samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Tuncelili sanayici ve girişimci iş insanlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, TUSGİD’in toplumu bilgilendiren toplantı davetine katılmaktan onur duyacağını kaydetti.

TUSGİD Başkanı Bektaş, derneğin yapısı ve yaptıkları çalışmalara ilişkin Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdi.

‘Adalet Yürüyüşü’nün başlangıç yıldönümünde anlamlı ziyaret..
Yorum Yap