5 aylık hamile eşini boğan sanık: ‘Ne ceza verirseniz razıyım’

Adana'da hamile eşi Hatice Demir'i (20), boğduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Emrah Demir (27), “Eşim her gün rüyama giriyor ‘niye beni öldürdün?’ diyor. Hakim Bey bana ne ceza verirseniz verin razıyım” dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde oturan , 29 Ekim 2023'te 5 aylık hamile olan 1 yıllık eşi Hatice Demir ile uyuşturucu kullandığı için gece saatlerinde tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Demir, ‘Kurtarın beni' diye çığlık atan eşi Hatice Demir'in bağırmaması için ağzını ve yüzünü kapattı. Bir süre sonra Hatice Demir hareketsiz kalıp yere yığıldı.
İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Hatice Demir'in hayatını kaybettiğini belirledi.
Olay sonrası yakalanan Emrah Demir, tutuklandı.

Emrah Demir hakkında ‘Eşi kasten öldürmek' suçundan 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Emrah Demir'in yargılanmasına başlandı. Duruşmaya tutuklu sanık Emrah Demir, öldürülen Hatice Demir'in annesi Belgin, babası Ali Turgut ile tarafların avukatları katıldı.

 

5 aylık hamile eşini boğan sanık: ‘Ne ceza verirseniz razıyım’