Yemek yerken silahlı saldırıya uğramıştı: Haberi alan baba kalp krizi geçirdi

Müzisyen Umut Emre Aytekin, Ceyhun T.(22) ve Hayrettin Ö.(23) tarafından darp edilerek öldürülmüştü. Müzisyenin, sevgilisi Marria Zeppin attığı ses kaydı ile olayı anlattı. Aytekin'in babası ise cenaze namazının ardından kalp krizi geçirdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

İstanbul Güngören'de bir restoranda , nişanlısı ile yemek yerken silahlı saldırıya uğradı. Oğlunun ünün ardından cenaze namazdan sonra  kalp krizi geçiren baba Aytekin ve İl Göç İdaresi'ne gönderilen nişanlısı Maria Zeppin katılamadı. Maria Zeppin'in attığı ses kaydında durumla ilgili açıklamada bulundu.

DARP EDEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Umut Emre Aytekin (36), nişanlısı, Maria Zeppin ile Güngören'de bulunan kahve içmek için bir fast food zincirinin şubesine gitti. Lavaboya gittiği sırada darp edilen müzisyen Ceyhun T.(22) ve Hayrettin Ö.(23) tarafından tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesini istemeyen Aytekin masadan ayrılarak kahve almaya gitti. O sırada iki kişinin saldırısına uğrayan Aytekin'i nişanlısı Zeppin ortaya girdi. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Aytekin, ambulansla Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

GÖZALTINA ALINDILAR

İki şüpheli ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Aytekin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İfade alınması için karakola götürülen Maria Zeppin ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi'ne gönderildi.

OĞLUNUN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENEN BABA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Anne Nermin Kıvran, “Adice. Bu kadar kolay olmamalı bu ülkede ölümler. Değerli çocuklar gitmemeli bu ülkede, gitmemeli.” dedi. Umut Emre Aytekin'in dayısı Ahmet Kıvrak, “Emre'nin annesi ve babası ayrıydı, baba durumu öğrenince kalp krizi geçirdi. Hastanede yatıyor şu anda, durumu kötü. Annenin durumu da zaten ortada” dedi.

NİŞANLISI MARİA OLAYI ANLATTI

Maria Zeppin yakınlarına gönderdiği ses kaydında, “Biz Emre ile olayın olduğu restoranda gittik masaya oturduk. Emre tuvalete gitti. Orada bulunan 2 kişiden biri diğer arkadaşına benim hakkımda kötü sözler söyledi. Ben de Emre'ye tuvaletten çıkınca bu masadan kalkmak istediğimi söyledim. O da sebebini sordu. Bende bana çirkin şeyler söylüyorlar dedim. Bunun üzerine Emre yanlarına gitti, ‘Siz benim kız arkadaşıma neden kötü sözler söylediniz' dedi. Daha sonra arkasını dönerek erkek arkadaşım kahve almaya gittiğinde bir anda ortalık karıştı. Ben araya girmeye çalıştım. Ama erkek arkadaşımı dövdüler. Ben Emre'yi çok seviyordum onunla evlenmek istiyordum” diye konuştu.

Yemek yerken silahlı saldırıya uğramıştı: Haberi alan baba kalp krizi geçirdi