1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ülker, Züber firmasını ‘gerçek atıştırmalık’ olarak görmediği için şikayet etti, tepki yağdı

Ülker, Züber firmasını ‘gerçek atıştırmalık’ olarak görmediği için şikayet etti, tepki yağdı

Ülker, Züber firmasını ilave şeker, yapay aroma verici ve katkı maddesi içermeyen ürünleriyle ilgili reklam filmlerinde kullandığı "gerçek atıştırmalık" ifadesinin haksız rekabet yarattığı gerekçesiyle şikayet etti.

featured

Ticaret Bakanlığı, ‘e ceza kesti. Reklamlar durduruldu. Tüketiciler Ülker’e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Tüketiciler şu yorumlarda bulundu:

“Züber’in ürünleri harika. Severek tüketiyorum ve reklamdaki cips de tükettiğim tek cips. Reklamı dilediğiniz kadar yasaklatın. Bir tüketici olarak, benim için “Gerçek Atıştırmalık” Züber”

“Ülker Gıda dedektifini nerdeyse her ay mahkemeye veriyor, mevzu halkın gözü açılmasın”

“Olaya bak daha sağlıklı ürün üretiyor diye şikayet ediliyor”

“Hayırdır Ülker! Firmaların sizden daha sağlıklı ürünler üretmesi zorunuza mı gitti? Anne-babaların çocuklarına palm yağı, glukoz şurubu ve saçma sapan katkı maddeleri içermeyen ürünler alabilecek olması sizi incitti mi? Siz bu ülkenin sağlığını hiçe sayan bir firmasınız!”

ZÜBER NEDİR?

Züber, doğal lezzetlere odaklanan bir markadır. Temiz, katkısız ve koruyucusuz içeriklerle dolu ürünler sunarak doğanın sunduğu lezzetleri keşfetme amacı güder. Her bir atıştırmalık, sadece bir yiyecek değil, aynı zamanda sevdiklerle paylaşılan unutulmaz anların bir parçası olarak tasarlanır. Züber, doğal ve yenilikçi bir bakış açısıyla ürünlerini şekillendirir, her bir lezzetin ardında bir öykü ve eşsiz bir deneyim sunar.

ZÜBER SAĞLIKLI MI?

Sindirim sistemini düzenleyen lif, kabızlığı önler, diyabet ve kalp hastalıklarının ortaya çıkma riskini düşürür, obeziteyle mücadelede en büyük yardımcılardan biridir. Doğal lifli Züber lezzetler, doğal olarak sağlıklı.

ZÜBER FİRMASI KİME AİT?

Yerli girişim sermayesi şirketi , atıştırmalık markası Züber’e (Alterna Gıda) yatırım yaptı. Züber’in kurucu ortakları Nailcan Kurt, Raşit Müftüoğlu ve Murathan Kurt, yeni yatırım ve ortaklıkla beraber markanın hızlı büyümesini desteklemek ve küresel ayak izini genişletmek istediklerini dile getirdi.

 

Ülker, Züber firmasını ‘gerçek atıştırmalık’ olarak görmediği için şikayet etti, tepki yağdı
Yorum Yap