1. Haberler
  2. Gündem
  3. Son Dakika… Aracında DNA izi bulunmuştu: Narin’in amcası tutuklandı!

Son Dakika… Aracında DNA izi bulunmuştu: Narin’in amcası tutuklandı!

Diyarbakır'da Kur'an kursundan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Narin Güran'ı arama çalışmaları 13'üncü gününde sürerken, soruşturma kapsamında gözaltına alınan amca Salih Güran, savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

featured

Kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan ve 13 gündür haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran olayına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında olan amcası Salih Güran tutuklandı.

Amca Güran, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ ve ‘kasten adam öldürme’ gerekçeleriyle çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasının ardından yürütülen soruşturmada, Narin’in amcası ve mahalle muhtarı S.G. gözaltına alındı. Narin’in kaybolduğu gün, amcanın telefonunun 1 saat boyunca kapalı olduğu ve Narin’in arkadaşlarıyla görüldüğü zamandan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı belirlendi. Soruşturmada amca S.G.’nin aracının şoför koltuğundaki DNA örneklerinin, Narin’in kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA ile eşleştiği tespit edildi.

Son Dakika… Aracında DNA izi bulunmuştu: Narin’in amcası tutuklandı!
Yorum Yap