Sahibinden.com çöktü mü? Sahibinden.com erişim sorunu hakkında açıklama yaptı!

Türkiye'nin en büyük alım-satım sayfalarından Sahibinden.com dün gece yarısından beri erişim sorunu veriyor. Kullanıcılar yaşanan sorunun ne olduğunu araştırıyor. Konuya ilişkin, 'Floridalı bir network şirketi tarafından alan adı tescil ettirilmiş' iddiaları ortaya atıldı. İlgiyle takip edilen sorun hakkında Sahibinden.com açıklama yaptı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

internet sitesinde yaşanan erişim sorunu araştırılıyor. Sahibinden.com'a girmek isteyen kullanıcılar siteye ulaşamıyor.

İkinci el araç ve konut alım satımında sıklıkla ziyaret edilen sitelerden birisi olan Sahibinden.com'a 3 Ocaktan beri erişim sağlanamıyor.

‘Sahibinden.com alan adını yenilemeyi unutunca Floridalı bir network şirketi tarafından alan adını tescil ettirmiş' iddiaları gündemde. Konuya ilişkin, daha önce de bu firma üzerinde tescil göründüğü iddia ediliyor.

Siteye erişim sağlanamaması ve Floridalı şirket iddiaları gündem olunca Sahibinden.com konu hakkında kamuoyuna açıklama yaptı.

SAHİBİNDEN.COM'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Platformdaki sorunu Downdetector grafikle gösteren Sahibinden.com, sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firma çalışmalarının devam ettiğini aktardı. Site, sorun çözüldüğünde bilgilendirme geçeceklerini aktardı.

Sahibinden.com, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır.

Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Sahibinden.com çöktü mü? Sahibinden.com erişim sorunu hakkında açıklama yaptı!