1. Haberler
  2. Gündem
  3. Özgür Özel yineledi: ‘Katliam yasası talimatlarını uygulamayacağız’

Özgür Özel yineledi: ‘Katliam yasası talimatlarını uygulamayacağız’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Eskişehir'de yaptığı açıklamada "Biz çaresiz ve parasız kalsak da bu üstü örtülü katliam yasasındaki talimatı uygulamayacağız, bir tane cana kıymayacağız" dedi.

featured

Cumhuriyet Halk Partisi () Genel Başı Özgür Özel Eskişehir’de, Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un TBMM’de kabul edilmesine ilişkin konuştu. Özel, “Biz çaresiz kalsak da parasız kalsak da tüm imkansızlıklar olsa da bu gizli talimatı üstü örtülü katliam yasasındaki talimatı uygulamayacağız. Bir tane cana kıymayacağız. CHP yaşatmak için var. İnsan haklarını savunuyor. Doğa haklarını, savunuyor. Hayvan haklarını savunuyor” dedi.

“GÜCÜMÜZ YETMİYORSA BİLİN Kİ SORUMLUSU İKTİDARDIR”

Özel ayrıca “Birileri öldürme talimatı verebilir. Onların talimatına uyup da kimse böyle bir katliama kalkışmasın. 411 belediyemizle bulunduğumuz yerde duruyoruz. Gücümüz yettiğince toplarız. Gücümüz yettiğince barınak yaparız. Gücümüz yettiğince kısırlaştırırız. Gücümüz yettiğince sahiplendiririz. Gücümüz yetmiyorsa bilin ki sorumlusu bu iktidardır” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel yineledi: ‘Katliam yasası talimatlarını uygulamayacağız’
Yorum Yap