1. Haberler
  2. Gündem
  3. Narin davasında kritik gelişme: O isim adliyeye sevk edildi

Narin davasında kritik gelişme: O isim adliyeye sevk edildi

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Narin’in amcası Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran, gözaltında önemli itiraflarda bulunduğu iddiasıyla adliyeye sevk edildi.

featured

‘da 8 yaşındaki Güran’ın 19 gün süren kaybolluğunun ardından cansız bedeninin bulunmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında önemli bir gelişme yaşandı.

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın 19 gün sonra cansız bedeninin bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.

Narin Güran’ın amcası Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran, adliyeye sevk edildi. Gözaltında önemli itiraflarda bulunduğu değerlendirilen Hediye Güran, geçtiğimiz Cuma günü gözaltına alınmıştı. İddialara göre, Hediye Güran, Narin’in annesi hakkında kritik bilgiler vermiş olabilir. Hediye Güran’ın, Narin’in annesinin oğluyla yaşadığı bir kargaşa nedeniyle tutuklanmış olabileceği ve bu durumun Narin’in ölümüne etkisi olabileceği üzerinde duruluyor.

Ayrıca, Narin’in annesi, cezaevinde ani bir kararla ağız ve diş hastanesine sevk edildi ve burada uzun süre ağız ve diş kalıpları alındı. Hafta sonu olmasına rağmen izinli personelin çağrılması, annenin üzerindeki şüphelerin arttığını gösteriyor.

Narin davasında kritik gelişme: O isim adliyeye sevk edildi
Yorum Yap