Haluk Levent ve Hasan Can Kaya’dan yardım eli! Çadırda kalan şehit ailesi için harekete geçtiler

Dün Metina bölgesinde şehit olan ve ailesinin depremde evi yıkıldığı için çadırda kaldığı belirlenen Şehit Müslüm Özdemir için Hasan Can Kaya ve Haluk Levent harekete geçti. Levent'in Hasan Can Kaya ile birlikte bir ev alacaklarını duyuran paylaşımı kısa sürede ses getirdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Müslüm Özdemir'in ailesinin 6 Şubat depremlerinden etkilendiği ve çadırda kaldıkları aktarılmıştı. Türkiye'yi derinden etkileyen bu olay karşısında sanatçı ve harekete geçti.

Haluk , Bursa'daki konser geliri ve Hasan Can Kaya'nın bir gösterisinin hasılatıyla şehit annesine ev alacaklarını duyurdu.

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer'in, şehit ailesinin ev hakkının olduğunu belirtmesine rağmen, sanatçılar bu konuda kendi katkılarını sunmaya karar verdiler.

Haluk Levent Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Bugün Bursa konserimin geliri ve Hasan Can Kaya kardeşimin bir gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız” ifadelerini kullanarak, bu anlamlı hareketi kamuoyu ile paylaştı.

AİLESİNE EV SÖZÜ VERMİŞTİ

Özdemir ailesinin komşularından Nazire Keskin, “Çocuğun hayali ‘Evlenmeden önce size bir ev alacağım' demiş. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu, asil bir çocuktu.

Evleri 2 katlıydı, amcaları üst katta oturuyordu, alt katta da bunlar oturuyordu. Depremde de ev gitti. Çadırda yaşıyorlardı” demişti.

Haluk Levent ve Hasancan Kaya, çadırda kalan şehit ailesine ev alacaklarını duyurdu - Resim : 1

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya’dan yardım eli! Çadırda kalan şehit ailesi için harekete geçtiler