1. Haberler
  2. Gündem
  3. Doğu Demirkol ve TÜGVA: Ünlü oyuncu Bilal Erdoğan’ın kampında

Doğu Demirkol ve TÜGVA: Ünlü oyuncu Bilal Erdoğan’ın kampında

Ünlü oyuncu Doğu Demirkol, Bilal Erdoğan’ın yönettiği TÜGVA'nın gençlik kampına katıldı. Etkinlikteki görüntüler TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

featured

Oyuncu , AKP’li Cumhurbaşkanı ‘ın oğlu ‘ın yönettiği Türkiye Gençlik Vakfı’nın () etkinliğine katıldı. Etkinlikteki görüntüler, TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci tarafından sosyal medya platformu X üzerinde paylaşıldı. Beşinci, paylaşımına “TÜGVA Lise Doğa Kampı’nda gençlik rüzgârı Doğu Demirkol ile esmeye devam ediyor! Gençlik burada, heyecan burada!” notunu düştü.

Doğu Demirkol, “Doğu” dizisindeki “Ebu Huzeyfe” skeciyle gündeme gelmiş ve dini değerlere alaycı bir yaklaşım sergilemekle eleştirilmişti. Bu durum, dizinin yasaklanması için kampanyaların başlatılmasına neden olmuştu. Ayrıca, Demirkol’un “Ben FETÖ okullarında yetiştim” açıklaması da geniş yankı uyandırmış, ardından bu açıklamasından rahatsız olarak programın yayından kaldırılmasını istemişti. Son olarak TÜGVA etkinliğinde gençlerle bir araya gelen Demirkol, bu katılımıyla dikkatleri yeniden üzerine çekti.

Doğu Demirkol ve TÜGVA: Ünlü oyuncu Bilal Erdoğan’ın kampında
Yorum Yap