1. Haberler
  2. Gündem
  3. Alex De Souza hayat pahalılığı konusunda şaşkınlığını dile getirdi

Alex De Souza hayat pahalılığı konusunda şaşkınlığını dile getirdi

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex De Souza, vermiş olduğu röportajda, Türkiye’den ayrıldığı dönem ve bugünü kıyaslayarak, hayat pahalılığı konusunda yorum yaptı.

featured

Teknik Direktörü , vermiş olduğu röportajda Türkiye’den ayrıldığı dönem ve bugünü karşılaştırarak, hayat pahalılığı karşısında şaşkın olduğunu ifade etti.

Brezilya’lı efsane futbolcu, açıklamasında şu sözleri kullandı:

“Yıllar sonra Türkiye’ye döndükten sonra, korkutucu biçimde pahalılığı gözlemledim.” diyen Alex de Souza, “Bunun yanında futbol da çok fazla para gerektiren bir sektör olduğu için burada da pahalılık göze çarpıyor”

‘BU ZAMANA KADAR GEÇEN SÜRE GÜZEL’


Antalyaspor’a geliş sürecini de anlatan Alex, süreci ve mevcut durumu şu sözlerle ifade etti:

“Öncelikle Antalyaspor ortamı çok güzel, burada çok mutluyum. Geleli 4-5 haftalık bir süre oldu, bu zamana kadar geçen süre çok güzel. Teknik adamlık kariyerimde çalışmalarıma devam ederken Maurice Romalio isminde tanıdık bir isimle çalışma fırsatım oldu. Onunla birlikte aynı zamanda Sao Paulo’da 20 yaş kategorisinde çalıştım. 2 yılın ardından Brezilya ikinci liginden başka bir takımdan teklif aldım. Bu şekilde teknik adamlık kariyerim başlamış oldu. Bu piyasa şu şekilde ilerliyor; bir sürü tanıdıklarınız, temsilcileriniz oluyor. Bu işte çalışırken farklı yerlerden teklif alma fırsatlarınız oluyor. Orada çalışırken Antalyaspor’dan bir teklif aldım ve görüşmelere bu şekilde başladık.”

‘DÖNDÜKTEN SONRA KORKUTUCU BİÇİMDE PAHALILIĞI GÖZLEMLEDİM’


Türkiye’deki hayat pahalılığına da değinen Alex De Souza, gözlemlerini şu sözlerle aktardı:

”Maalesef futbol pahalı bir sektör. Eğer çok iyi bir oyun ya da başarı ortaya koymak istiyorsan mutlaka paraya ihtiyacın oluyor. Para yok. Parasız olunca çok fazla düşünemiyor ve konuşamıyorsun ama kulübün de realitelerini dikkate alarak elimizden gelenin en iyisini ve başarıyı ortaya çıkarmaya çalışacağız”

”Yıllar sonra Türkiye’ye döndükten sonra, korkutucu biçimde pahalılığı gözlemledim. Bunun yanında futbol da çok fazla para gerektiren bir sektör olduğu için burada da pahalılık göze çarpıyor.”

Alex De Souza hayat pahalılığı konusunda şaşkınlığını dile getirdi
Yorum Yap