Odine Solutions Teknoloji Tic. ve San. A.Ş. ne iş yapıyor, halka arzı ne zaman talep toplayacak, kaç lot verecek?

Odine Solutions Teknoloji Tic. ve San. A.Ş. halkı arzı SPK tarafından onaylandı. Yatırımcılar ayrıntılarını merak etti. Peki, Odine Solutions Teknoloji Tic. ve San. A.Ş.  ne iş yapıyor, halka arz ne zaman talep toplayacak, kaç lot verecek? Odine Solutions Teknoloji kimin, katılım endeksine uygun mu? İşte ayrıntılar...

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Player Alanı

Solutions Teknoloji Tic. ve San. A.Ş. halkı arzı onaylandı. Şirket İstanbul'da listelenmeye hazırlanıyor. Peki, ne iş yapıyor, ne zaman talep toplayacak, kaç lot verecek? Odine Solutions Teknoloji kimin, katılım endeksine uygun mu? İşte ayrıntılar…

ODİNE SOLUTİONS TEKNOLOJİ TİC. VE SAN. A.Ş. NE İŞ YAPIYOR?

Odine Solution Teknoloji kuruluş 30 Aralık 1999 tarihinde İstanbul'da kurulmuştur. 2003 yılından bu yana üstün kalite hizmet sağlayan şirket telekomünikasyon teknolojileri alanında faaliyet göstermektedir.

Telekom şebeke sanallaştırması olan Odine Solutions'un hedefi yeni nesil altyapılar inşa ederek, Telekom şirketlerinin verimliliğini artırmalarına katkı sağlamaktır. 5 ülkede ofisi bulunan Odine “Platform as a Service” hizmetini Londra ile Boston'da bulunan veri merkezlerinden sağlamaktadır. Bununla birlikte şirket SaaS/ PaaS alanında Nebula ve Orion çözümleri geliştirmişlerdir. 100 kişiye yakın çalışanı ile Odine'nin, içlerinde Türk Telekom, Turkcell, TNZI (Yeni Zelanda), Zain (Bahreyn), Raliance (), Telin'in de (Endonezya) bulunduğu yaklaşık 170 müşterisi bulunmaktadır.

ODİNE SOLUTİONS TEKNOLOJİ TİC. VE SAN. A.Ş. KİMİN?

Kuruluşu 1999 yılına dayanan Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi A.Ş paylarının yüzde 45'lik kısmı Alper Tunğa Sağu Burak'a aittir. Şirketin doğrudan pay sahipleri ve sahip oldukları pay oranları şu şekildedir:

Alper Tunğa Sağu Burak – Yüzde 45
Deniz Han Bilyay – Yüzde 16,88
Doğu Kaan Bilyay – Yüzde 16,88
Hidayet Didem Zapsu Bilyay – Yüzde 11,25
Fırat Kerim Ersoy – Yüzde 5,8
Odine International Holding UK LLP – Yüzde 4,2

ODİNE SOLUTİONS TEKNOLOJİ NE ZAMAN TALEP TOPLAYACAK?

Odine Solutions Teknoloji halka arzı 13,14,15 Mart tarihlerinde talep toplayacak.

ODİNE SOLUTİONS TEKNOLOJİ TİC. VE SAN. A.Ş. KAÇ LOT VERECEK?

Odine Solutions Teknoloji 44 milyon 200 bin lota sahip olacak. BIST kodu ise ODINE olacak. Fiyatı ise 30,00 TL olarak belirlendi.

– 2.1 Milyon katılım ~ 13 Lot (390 TL).

– 2.5 Milyon katılım ~ 11 Lot (330 TL).

– 2.9 Milyon katılım ~ 10 Lot (300 TL).

– 3.3 Milyon katılım ~ 9 Lot (270 TL).

– 3.7 Milyon katılım ~ 8 Lot (240 TL).

– 4.1 Milyon katılım ~ 7 Lot (210 TL).

– 4.5 Milyon katılım ~ 6 Lot (180 TL).

– 4.9 Milyon katılım ~ 5 Lot (150 TL).

ODİNE SOLUTİONS TEKNOLOJİ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Odine Solutions Teknoloji katılım endeksine uygun olup olmadığı merak ediliyordu. Ancak, Odine Solutions Teknoloji katılım endeksine uygun olmadığı açıklandı.

Odine Solutions Teknoloji Tic. ve San. A.Ş. ne iş yapıyor, halka arzı ne zaman talep toplayacak, kaç lot verecek?