1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bodrum’da iş dünyasını sarsan darp

Bodrum’da iş dünyasını sarsan darp

Kaya Sabancı, Mandarin tatil sitesi ve otelinden aldığı konutla ilgili sorunları olduğu Vedat Aşçı'nın korumalarınca darp edildi.

featured

Muğla’nın ünlü ilçesine bağlı Gölköy’de dünyaca ünlü otel ve tatil sitesinin içinde evi bulunan 72 yaşındaki iş insanı Mandarin otelin sahibi ünlü iş insanı ve korumaları tarafından edildi. İddiaya göre Gölköy’de meydana gelen olayın ardından Kaya Sabancı, Bodrum’daki özel hastaneye  getirilerek tedavi altına alındı.

Sabancı’nın avukatı Ömer Reşat Kayran ve yat kaptanı Kemal Kocaoğlan, olayla ilgili hastane önünde basın mensuplarına açıklama yaptı. Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Kaya Sabancı’nın ‘beach club’a indiği sırada Vedat Aşçı ile karşılaştığı, daha önceden konutun eksikleri nedeniyle Vedat Aşçı ile aralarında husumet bulunan Sabancı’ya Aşçı’nın korumalarının saldırarak yumruk attığı ve kafasından darp edilen Sabancı’nın yere düştüğü, ardından ambulans çağrıldığı belirtildi.

Sabancı’nın avukatı Ömer Reşat Kayran, açıklamasında 72 yaşındaki müvekkilinin hiçbir suçu olmadığını, daha önce Mandarin tatil sitesi ve otelinden aldığı konutla ilgili sorunları Vedat Aşçı’ya bildirdiğini, bu nedenle aralarında husumet olduğunu, Vedat Aşçı’nın ve korumalarının Kaya Sabancı’yı görür görmez saldırdıklarını ve konu hakkında şikayetçi olacaklarını söyledi. Ömer Reşat Kayran, Vedat Aşçı ve korumaları hakkında suç duyurusunda bulunduklarını da belirtti.

Bodrum’da iş dünyasını sarsan darp
Yorum Yap